MET DE CAMPER NAAR MAROKKO

RONDREIZEN MET EIGEN OF GEHUURDE CAMPER

WAAROM JE NAAR MAROKKO “MOET” MET DE CAMPER

Als u met de camper naar Marokko gaat scheidt slechts de smalle Straat van Gibraltar je van Marokko. Zodra u de ferry afrijdt komt u in een geheel andere wereld terecht: het oosterse Marokko. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur.

Marokko heeft een grote diversiteit aan landschappen. Geen dag is hetzelfde. Tijdens onze reizen bezoeken we ook één of meerdere van de koningssteden zoals Fès,  Marrakech en Meknès. Zo is Fès is de oudste koningsstad en door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard.

We zoeken de onmetelijke woestijn op, gaan kasbah’s zien en bezoeken en je kunt heerlijk struinen over de lokale markten en marktjes. Je bent echt ondergedompeld in een andere wereld!

REIZEN MET DE EIGEN CAMPER NAAR MAROKKO

Wilt u met uw eigen camper naar Marokko? Dan kunt u heel goed op eigen houtje rondreizen. Twijfelt u nog om individueel Marokko te bezoeken? Dan kunt u met één van onze reizen mee gaan. Wij reizen met kleinschalige groepen van maximaal 10 campers. Tijdens een reis met ons gaat u veel zien in relatief korte tijd, maakt u excursies die u samen waarschijnlijk niet maakt. Zo komt u nog meer ins en outs te weten over dit boeiende land. Bovendien is het ook heel relaxed als de reisroute al voor je is uitgestippeld en overnachtingsplekken zijn uitgezocht.

Wij bieden een 24 daagse, 44 daagse én 48 daagse reis door Marokko aan.

Proef Marokko – 24 dagen

Marokko Highlights – 44 dagen

Het andere Marokko – 48 dagen

Als u meer wilt weten over onze reizen belt of emailt u dan ons gerust. In november houden wij een reisinspiratiedag met presentaties over deze reizen. Interesse? Meld je dan hieronder snel aan!

REIZEN IN MAROKKO MET EEN HUUR CAMPER

Naar Marokko met een gehuurde camper is ideaal als u zelf (nog) geen camper heeft. U kunt reizen in alle vrijheid en genieten van prachtige overnachtingsplekken. Maar u komt ook veel in contact met de lokale bevolking en dat is vaak deel van het avontuur toch?

Natuurlijk kunt u ook mee met een van onze reizen met een huurcamper.

BEZOEK ONZE REISINSPIRATIEDAG

Wilt u eens kennismaken met ons? Wij verzorgen eind november onze jaarlijkse reis-inspiratiedag.

Tijdens deze dag voorzien we u aan de hand van leuke presentaties gegeven door onze reisbegeleiders van veel praktische informatie over onze reizen met de camper. Een dag waar u veel reisinspiratie op kunt doen. Het enige dat u hoeft te doen is u in te schrijven voor de bestemming(en) waar u graag meer over wilt weten.

camperreis Marokko | chefchaouen | TME

MAROKKO HIGHLIGHTS

44 DAGEN   I   € 2.295,- per persoon
27 MAART T/M 9 MEI 2024 | nog 1 plaats beschikbaar!

26 MAART T/M 8 MEI 2025

camperreis Marokko - Kruidenmarkt in Rissani

PROEF MAROKKO

24 DAGEN   I   € 1.695,- per persoon
7 FEBRUARI t/m 28 FEBRUARI 2025 | reis is al te boeken!

met de camper door Marokko | TME reis

HET ANDERE MAROKKO

48 DAGEN   I € 2.495,- per persoon
8 JANUARI T/M 24 FEBRUARI 2025
15 JANUARI T/M 3 MAART 2025

reizen zijn al te boeken!