MET DE CAMPER NAAR MAROKKO

RONDREIZEN MET EIGEN OF GEHUURDE CAMPER

WAAROM JE NAAR MAROKKO “MOET” MET DE CAMPER

Als u met de camper naar Marokko gaat scheidt slechts de smalle Straat van Gibraltar je van Marokko. Zodra u de ferry afrijdt komt u in een geheel andere wereld terecht: het oosterse Marokko. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur.

Marokko heeft een grote diversiteit aan landschappen. Geen dag is hetzelfde. Tijdens onze reizen bezoeken we ook één of meerdere van de koningssteden zoals Fès,  Marrakech en Meknès. Zo is Fès is de oudste koningsstad en door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard.

We zoeken de onmetelijke woestijn op, gaan kasbah’s zien en bezoeken en je kunt heerlijk struinen over de lokale markten en marktjes. Je bent echt ondergedompeld in een andere wereld!

REIZEN MET DE EIGEN CAMPER NAAR MAROKKO

Wilt u met uw eigen camper naar Marokko? Dan kunt u heel goed op eigen houtje rondreizen. Twijfelt u nog om individueel Marokko te bezoeken? Dan kunt u met één van onze reizen mee gaan. Wij reizen met kleinschalige groepen van maximaal 10 campers. Tijdens een reis met ons gaat u veel zien in relatief korte tijd, maakt u excursies die u samen waarschijnlijk niet maakt. Zo komt u nog meer ins en outs te weten over dit boeiende land. Bovendien is het ook heel relaxed als de reisroute al voor je is uitgestippeld en overnachtingsplekken zijn uitgezocht.

Wij bieden een 15 daagse, 22 daagse en 44 daagse reis door Marokko aan.

Marokko met eigen camper – 15 dagen

Proef Marokko – 22 dagen

Marokko Highlights – 44 dagen

 

Als u meer wilt weten over onze reizen belt of emailt u dan ons gerust. In november houden wij een reisinspiratiedag met presentaties over deze reizen. Interesse? Meld je dan hieronder snel aan!

REIZEN IN MAROKKO MET EEN HUUR CAMPER

Naar Marokko met een gehuurde camper is ideaal als u zelf (nog) geen camper heeft. U kunt reizen in alle vrijheid en genieten van prachtige overnachtingsplekken. Maar u komt ook veel in contact met de lokale bevolking en dat is vaak deel van het avontuur toch?

Natuurlijk kunt u individueel op pad gaan en via ons een camper huren. De camperverhuurder is gevestigd in Marrakech. Bent u er nog niet zeker van of u dit land individueel wilt bezoeken? Bekijk dan eens onze reis naar Marokko waar we, met een klein reisgezelschap, een rondreis van 15 dagen door Marokko maken per camper.

BEZOEK ONZE REISINSPIRATIEDAGEN

Wilt u eens kennismaken met ons? Wij verzorgen op eind november twee reis-inspiratiedagen. Op dit moment zijn de data van deze dagen nog niet bekend.

Tijdens deze dagen voorzien we u van veel praktische informatie over onze reizen met de camper en kunt u veel reisinspiratie op doen. Het enige dat u hoeft te doen is u in te schrijven voor de bestemming(en) waar u graag meer over wilt weten.

Marokko met de camper - Geiten in de Arganboom

MAROKKO HIGHLIGHTS

44 DAGEN   I   € 2.295,- per persoon
15 MAART T/M 27 APRIL 2023
GEGARANDEERD VERTREK

camperreis Marokko - Kruidenmarkt in Rissani

PROEF MAROKKO

22 DAGEN   I   € 1.595,- per persoon
17 FEBRUARI T/M 10 MAART 2023 | GEGARANDEERD VERTREK
29 SEPTEMBER t/m 20 OKTOBER 2023

Marokko Mini tajines TME camperreis Marokko Highlights

MAROKKO PER HUURCAMPER

15 DAGEN   I € 1.095,- per persoon excl. prijs huurcamper deze is op aanvraag
24 DECEMBER 2022 t/m 7 JANUARI 2023

Ontdek en proef de sfeer van Marokko

MAROKKO MET  EIGEN CAMPER

15 DAGEN   I € 1.095,- per persoon
24 DECEMBER 2022 t/m 7 JANUARI 2023