REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING AFSLUITEN, VERGEET HET NIET!

Vaak besteden we de nodige uurtjes aan het voorbereiden en inlezen van onze reis, maar waar je meestal liever niet aan denkt is dat een reis soms een onverwachte wending kan nemen. Mocht u onverhoopt met bijvoorbeeld medische kosten of een vervroegde terugvlucht te maken krijgen dan is het wel zo prettig als u hier goed tegen verzekerd bent.

Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met de Europeesche Verzekeringen om u een goede verzekering tegen een gunstige prijs aan te kunnen bieden en bovendien staan zij 24 uur per dag voor u klaar!

Als u hier klikt wordt u doorgelinkt naar de website van de Europeesche zodat u online uw reis- of annuleringsverzekering af kunt sluiten.

 

ANNULERINGSVERZEKERING

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

U kunt via onderstaande link naar de website van de Europeesche, online uw reis- of annuleringsverzekering afsluiten:
Europeesche Online

 

DE REISVERZEKERING

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.


De Europeesche Hulplijn

De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn u vakkundig te woord.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kunt u de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u ook belangrijk zijn. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Geld, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wilt u de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking.


Topdekking

De Topdekking kent hogere verzekerde bedragen én ook nog eens 2 jaar nieuwwaarde voor bagage. Geneeskundige kosten voor huisdieren zijn ook verzekerd.


Sport of spel: basis of uitbreiding?

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is de (winter)sportdekking een welkome aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Kortom: Plezier verzekerd met de verzekeringen van de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

U kunt via onderstaande link naar de website van de Europeesche, online uw reis- of annuleringsverzekering afsluiten:
Europeesche Online

 

U kunt hieronder ook direct doorlinken naar de verschillende verzekeringen. 

Aflopende Reisverzekering: Deze verzekering kunt voor één reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie gaat is dit een goede keuze.

Aflopende Annuleringsverzekering: Met deze verzekering bent u voor en tijdens uw vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten.