REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING AFSLUITEN, VERGEET HET NIET!

Vaak besteden we de nodige uurtjes aan het voorbereiden en inlezen van onze reis, maar waar je meestal liever niet aan denkt is dat een reis soms een onverwachte wending kan nemen. Mocht u onverhoopt met bijvoorbeeld medische kosten of een vervroegde terugreis te maken krijgen dan is het wel zo prettig als u hier goed tegen verzekerd bent.

Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met A.S.R. Verzekeringen om u een goede verzekering aan te kunnen bieden en bovendien staan zij 24 uur per dag voor u klaar!

Hier kunt u meer informatie vinden over hun verzekeringen

ANNULERINGSVERZEKERING

Veel reizigers hebben een doorlopende annuleringsverzekering lopen. Echter bij mensen met een eigen camper zien we doorgaans dat ze geen annuleringsverzekering hebben. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed.

U kunt kiezen uit verschillende soorten annuleringsverzekeringen. Hier kunt u er meer over lezen.

DE REISVERZEKERING

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van a.s.r.. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de a.s.r. Hulplijn, wereldwijd.

De a.s.r. Hulplijn
De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de a.s.r. Hulplijn u vakkundig te woord.

U kunt hieronder ook direct doorlinken naar de verschillende verzekeringen. 

Kortlopende Reisverzekering: Deze verzekering kunt voor één reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie gaat is dit een goede keuze.

Kortlopende Annuleringsverzekering: Met deze verzekering bent u voor en tijdens uw vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten.