BOEK EN REIS ZORGELOOS BIJ TAILOR MADE EXPEDITIONS

U wist het natuurlijk al dat reizen met uw eigen camper een vrije, avontuurlijke en betrouwbare manier van reizen is. In deze tijd wordt dat nog maar eens extra duidelijk. Hoe prettig is het niet om rond te reizen terwijl je je eigen bed, douche en toilet aan boord hebt!

Alhoewel het natuurlijk heel prettig is om individueel op pad te gaan en dat de ultieme vrijheid geeft kan het reizen met een kleine groep ook zo zijn voordelen hebben. In deze onzekere covid-19 tijden zijn er misschien meer dan ooit redenen om een mooie camperreis met Tailor Made Expeditions te maken.

Tailor Made Expeditions is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds. Dat geeft extra zekerheid en betekent dat u financieel beschermd bent.

BOEK EEN REIS

 

VEILIG OP REIS MET TAILOR MADE EXPEDITIONS

Met deze extra maatregelen zorgt Tailor Made Expeditions ervoor dat je in coronatijd met een gerust hart op reis kunt.

  1. GEZOND EN VEILIG. Bij het uitvoeren van uw reis staat uw gezondheid en veiligheid bij ons op nummer één. Vanzelfsprekend houdt Tailor Made Expeditions de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 voor onze bestemmingen goed in de gaten.
  1. ERVAREN REISBEGELEIDERS. TME reisbegeleiders zijn bekend met de bestemmingen, enthousiast en goed ingewerkt. Zij werken meestal al vele jaren voor ons. Zij zijn op de hoogte van de, op dat moment geldende coronaregels, in de desbetreffende bestemming. Een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.
  1. REIZEN IN KLEINE GROEPEN. Wij reizen in kleine groepen van maximaal 10 equipes. Dat is sowieso al prettig en niet zo massaal maar is in deze tijd helemaal een groot voordeel t.o.v. reizen met bijvoorbeeld 20 equipes! Onze deelnemers ervaren het reizen in kleine groepen als zeer positief en willen niet meer anders.
  1. INDIVIDUELE GROEPSREIZEN. Wij promoten het al jaren, onze individuele groepsreizen. Ze sluiten prima aan bij het reizen in deze tijd. Overdag reizen we individueel en we overnachten, al dan niet in het wild,  ergens gezamenlijk. Ook dan kunt u terugvallen op onze ervaren reisbegeleiders.
  1. EXCURSIES en andere georganiseerde activiteiten die tijdens de groepsreis op het programma staan worden uitgevoerd op basis van de Nederlands geldende richtlijnen en die van de lokale autoriteiten. Als dat nodig is nemen wij extra maatregelen, bijvoorbeeld door extra bussen in te zetten bij excursies en ervoor te zorgen dat deze goed worden gereinigd en gedesinfecteerd. Blijkt een excursie of activiteit tijdens de reis door externe omstandigheden toch niet te voldoen aan de gestelde corona eisen en als Tailor Made Expeditions de activiteit nog kosteloos kan annuleren, dan krijgt u het geld van dit onderdeel terug.
  1. OPSPLITSEN VAN ONZE GROEPEN. Onze reisbegeleiding bestaat meestal uit 2 personen. Dat betekent dat het mogelijk is om, als de situatie daar om vraagt,  deelnemers in nog kleinere groepen op te splitsen. En indien nodig zetten we tegen kostprijs meer bussen in voor de excursies of huren we een extra gids. Zo zorgen we ervoor dat iedere activiteit qua groepssamenstelling zo veilig mogelijk is.
  1. REPATRIERING VANWEGE COVID-19. Mochten we tijdens één van onze reizen geconfronteerd worden met het feit dat we die moeten afbreken vanwege covid-19 dan zal TME er alles aan doen, wat binnen haar mogelijkheden ligt, om te zorgen dat u én uw camper weer veilig thuis komen.

 

REIZEN ALS HET WEER KAN

We zullen natuurlijk alleen onze reizen daadwerkelijk uitvoeren naar en door landen als dat kan. Wijzigen de reismogelijkheden zodanig dat er niet gereisd kan worden, dan kunt u kosteloos annuleren of omboeken. Als u annuleert ontvangt u binnen 14 dagen de door u betaalde reissom terug. Geen corona voucher dus.  En moeten we, als we al op pad zijn, onze reis afbreken vanwege een lockdown, dan krijgt u een deel van de reissom terug.

 

EEN REIS BOEKEN IN CORONA TIJD

Door de corona pandemie is reizen niet meer zo vanzelfsprekend als het was. Doordat situaties veelvuldig wijzigen is het soms onoverzichtelijk welke consequenties dat voor uw reis kan hebben. Om het niet alleen bij lekker wegdromen te houden maar ook iets concreets te kunnen ondernemen zonder dat er financiële risico’s aan verbonden zijn bieden wij u de mogelijkheid om een reis te boeken met soepele annuleringsvoorwaarden.

Deze versoepelde voorwaarden zijn alleen van kracht als een reis vanwege covid-19 gerelateerde redenen niet door kan gaan.

 

Wat houden deze versoepelde annuleringsvoorwaarden in?

  1. Kosteloos wijzigen of annuleren tot 60 dagen voor vertrek. Dit met aftrek van niet meer ongedaan te maken kosten van derden bijvoorbeeld de kosten van visum, vliegtickets, verzekering etc.
  1. Geen corona voucher maar de betaalde reissom binnen 14 dagen terug ontvangen op uw bankrekening. Mocht TME de reis niet kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies voor de betreffende bestemming wegens de coronapandemie, dan wordt de betaalde reissom binnen 14 dagen volledig terugbetaald. Dus geen corona-voucher.

BOEK EEN REIS

Kies je voor TME dan kies je voor zekerheid en flexibiliteit.