Wie zijn wij?

Tailor Made Expeditions is sinds 2008 actief op de Nederlandse markt en bestaat uit een klein team van enthousiaste mensen. Wij zijn allen ervaren reizigers en hebben inmiddels een aanzienlijk deel van de wereld bereisd met onze campers.

Tailor Made Expeditions organiseert camperreizen van minimaal 5 en maximaal 10 equipes naar bijzondere bestemmingen zoals Marokko, Baltische Staten, Rusland, IJsland, Armenie, Mongolië, Iran en Zuid-Amerika. Onze reizen worden gemaakt met uw eigen camper.

Wij bieden u een gedegen organisatie met ervaren reisbegeleiding aan en nemen u veel regelwerk uit handen. Wij zorgen o.a. voor overnachtingsplekken (soms een camping en soms in de vrije natuur), excursies, assistentie bij grensovergangen en assistentie bij calamiteiten. Bovendien ontvangt u van ons een uitgebreid routeboek met daarin de gps coördinaten van de overnachtingsplekken.

Excursies regelen we voor de hele groep daar waar de ervaring ons heeft geleerd dat iedereen graag die excursie maakt. Daarnaast bieden we ook optionele excursies aan en bent u natuurlijk geheel vrij in uw keuze om hier wel of niet aan deel te nemen.

Onze reizen zijn reizen voor de ervaren reiziger, maar dat hoeft niet perse een ervaren groeps-reiziger te zijn!. Veel van onze deelnemers maken voor het eerst een groepsreis, vrijwel altijd met enthousiaste reacties na afloop van de reis. Onze deelnemers hebben vaak al vele landen zelfstandig bereisd maar er komt een moment (óf bestemming) waarop wordt besloten om toch gebruik te maken van een reisorganisatie. Wij noemen dat “ontzorgen” want wij nemen u het regelwerk uit handen. Bovendien kan het reizen samen met gelijkgestemden ook heel gezellig en leuk zijn.

Met een individuele groepsreis mee hoe werkt dat?

Wilt u meer over ons weten? Lees dan verder op de volgende pagina’s, bezoek ons op één van de beurzen waar we aan deelnemen of kom naar onze REIS-INSPIRATIE-DAGEN. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Met de eigen camper naar Georgië of Armenië rijden?

Een onvergetelijke ervaring!