Recensies

GERDA EN JAN

Reis: Marokko Highlights 2016
We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!

TON EN BERNY

Reis: IJsland 2016
Zonder de reisbegeleider hadden we nooit gezien wat we hadden moeten zien. Een leek loopt zo voorbij aan al dat moois. Nu werden we er door hem op gewezen en dat was een absolute meerwaarde van deze bijzondere IJslandreis.

BOUWE EN PIA

Reis: Centraal-Azië & Iran 2015
We zijn al diverse keren met TME op reis geweest! De reis naar Centraal-Azië zouden we best nog een keer willen maken!

BAS EN JOKE

Reis: Marokko Highlights 2016
Een leuke reis, waarbij de kapper op de camping in Tafraoute 🙂 en het kreeft eten op het strand in Moulay Bousselham wel bij de bijzondere ervaringen behoren! De geweldig gezellige groep heeft de reis een extra tintje gegeven!

JAN EN ROSALIE

Reis: Centraal-Azie en Iran 2015
We vonden het een onvergetelijke reis. Veel waar voor je geld zoals de vele excursies. We hadden graag langer gebleven in Kirgizië (in het algemeen) en in Shiraz en Isfahan in Iran.

DOUWE EN YMKJE

Reis: Oost-Turkije 2014
Wat een geweldige reis! Het zien van de Ararat, de alternatieve wegen, het bezoek aan Sanliurfa en Harran. Ik vraag me af of er een reis is die deze kan evenaren….

HAN EN MARITTA

Reis: Oost-Turkije 2014
Wij hebben een fantastische reis gehad, die wij niet snel zullen vergeten!

HENK EN RIA

Reis: Marokko Highlights 2015
De reis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De natuur, onze medereizigers en de koningssteden hebben dit tot een bijzondere en mooie beleving gemaakt.

HENK EN WIEKE

Reis: Oost-Turkije 2014
De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!

DONALD EN CORRIE

Reis: IJsland 2016
Er waren vele hoogte punten zoals Jokulsarlon, de ijslagune, de Westfjorden ook de omgeving van Reykhjalid.

LEONI EN CEES

Reis: Marokko Highlights 2016
Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang op dromedaris in Merzouga maakten het een fantastische reis!

Dirk en Barbera

Reis: IJsland 2015
Een fantastische reis gehad! Echt een aanrader. We hebben bijna 5000 foto’s gemaakt, maar het is moeilijk vast te leggen op een foto hoe groots en prachtig IJsland is! Je valt van de ene in de andere verbazing. En na afloop ben je de wat mindere dagen (vanwege het weer) al snel vergeten. IJslanders zijn bijzonder aardige mensen en zeer beleefd, daar kunnen wij nog wat van leren. Je moet dit land echt gezien hebben! Ook de Faeröer eilanden zijn de moeite waard, dit is IJsland in miniatuur vorm!

Met Tailor Made Expeditions maakt u avontuurlijke camperreizen

Een mooie en onvergetelijke ervaring!