KLANTEN AAN HET WOORD

Pieter en Anne

Marokko: Geweldige reis, geweldige reisbegeleiding, geweldig genoten, geweldig bedankt!!

Co en Mieke

Wat hebben wij genoten van onze eerste groepscamperreis! Het programma was fantastisch, elke dag super genoten en veel afwisseling. En wat fijn om met zo’n klein groepje te reizen. Ook was er voldoende tijd en vrijheid om je eigen plan te trekken. Marokko heeft ons verrast met prachtige natuur en cultuur.

Yvonne

In 1e instantie koos ik voor een groepsreis naar Marokko omdat ik alleen reis, maar onderweg bleek dat er nog veel meer voordelen zijn. Het is relaxt reizen als alles al voor je geregeld is. De excursies zijn van grote meerwaarde. Dat doe je niet in je eentje! Tot slot vond ik het prettig dat het een kleine groep was.

Carla en Aad

Proef Marokko: Fantastische reis, bijzonder goed voorbereid en alles geregeld voor ons. Voor ons de 1e keer met een groep is zeer goed bevallen, vooral omdat de groep klein was. Geen groepsdruk, leuke excursies en goeden balans tussen “doen” en ontspannen. De reisbegeleider heeft het geheel zeer goed begeleid en is duidelijk “in control”, zonder daarbij op de voorgrond te zijn. TME is voor ons een absolute aanrader!

Ton en Karin

Zwaaiende kinderen, behulpzame mensen, heerlijk eten, adembenemende landschappen en stadjes waar we onze ogen uitkeken. Dat is Marokko! TME heeft ons naar de leukste plekken gebracht, soms ook “off the beaten track”. Het is een onvergetelijke reis geworden. Caroline hartstikke bedankt voor je goede zorgen!

Hans en Mies

TME is een kleinschalige organisatie die een reis samenstellen buiten de gebaande paden om. Onze (5e) reis is, zoals we gewend zijn, ontspannen verlopen; niets moet maar (bijna) alles kan. De reisleiders anticiperen goed op onverwachte situaties. TME schenkt een deel van de reissom aan specifieke doelen wat ons erg aanspreekt.

Hein en Ada

Proef Marokko reis: T van Tajine: het voedsel wordt langzaam klaar gestoomd in eigen kookvocht. A van Assistentie: in één woord voortreffelijk. Ze staat altijd klaar met raad en daad. J van 4wd jeeps: Die ons brachten door de rode zandduinen van Erg-Chebbi. I van Informatie: over de route van de dag goed aangegeven in kleuren. N van Navigatie: over de tolweg of onverharde weg. Het is heel handig deze te volgen. E de laatste letter van TME: Een geweldig fijn reisbureau voor avontuurlijk camperreizen!

Han en Wilma

Caroline dank je wel voor je goede zorgen tijdens deze Marokko reis. Wij vonden het erg gezellig en fijn dat het een kleine groep is. De fantastische routes door de bergen en kloven die we zelf reden. We konden erop vertrouwen dat de wegen geschikt waren voor onze camper. De afwisseling van steden en natuur was prima. Voor ons een onvergetelijke reis!

Gerard en Hilly

Letterlijk en figuurlijk Proef Marokko! Overdag individueel op pad maar als je medereizigers onderweg tegenkwam werd er gezamenlijk koffie gedronken. ’s avonds op de camping werden de ervaringen van de dag met elkaar uitgewisseld. We hebben mooie routes gereden en de georganiseerde excursies waren goed verzorgt met vaak een lunch erbij. De facultatieve kookworkshop en de 4×4 excursie naar de woestijn waren erg leuk. Al met al was deze reis een hele mooie ervaring. Dank je wel Caroline voor de professionele begeleiding.

Kees en Annette

Een indrukwekkende reis (Proef Marokko) met vele hoogtepunten, de hoge Atlas, de steden en de prachtige woestijn. De reisbegeleiding heeft ons zeker ontzorgd, erg betrokken en attent op alle fronten. Wat hebben we genoten. We zullen er nog lang aan terugdenken. Dank hiervoor.

Peter en Marie-Jeanne

Alle lof voor TME en de bezielende leiding van Caroline die ons door het uitgestrekte, kleurrijke landschap van Marokko leidde, de groep hechtte en ons ieder op eigen wijze enthousiasmeerde voor cultuur, het klimaat en het land.

Arie en Marjan

Wij hebben een geweldige reis (Proef Marokko) gehad. Voor het eerst met een (kleine) groep is ons prima bevallen. Ook het programma van TME was goed. Veel afwisseling van rijden, natuur en steden. Onze dank voor al je zorgen!

Leoni en Cees

Reis: Marokko Highlights Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang…

Henk en Wieke

Reis: Oost-Turkije  De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!

Henk en Ria

Reis: Marokko Highlights De reis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De natuur, onze medereizigers en de koningssteden hebben dit tot een bijzondere en mooie beleving gemaakt.

Han en Maritta

Reis: Oost-Turkije  Wij hebben een fantastische reis gehad, die wij niet snel zullen vergeten!

Anoniem

Reis: Oost-Turkije  Wat een geweldige reis! Het zien van de Ararat, de alternatieve wegen, het bezoek aan Sanliurfa en Harran. Ik vraag me af of er een reis is die deze kan evenaren….

Jan en Rosalie

Reis: Centraal-Azie en Iran  We vonden het een onvergetelijke reis. Veel waar voor je geld zoals de vele excursies. We hadden graag langer gebleven in Kirgizië (in het algemeen) en in Shiraz en Isfahan in Iran.

Bas en Joke

Reis: Marokko Highlights  Een leuke reis, waarbij de kapper op de camping in Tafraoute 🙂 en het kreeft eten op het strand in Moulay Bousselham wel bij de bijzondere ervaringen behoren! De geweldig gezellige groep heeft de reis een extra tintje gegeven!

Bouwe en Pia

Reis: Centraal-Azië & Iran  We zijn al diverse keren met TME op reis geweest! De reis naar Centraal-Azië zouden we best nog een keer willen maken!

Marja en Bert

Proef Marokko: Was de eerste keer dat we met TME een individuele groepsreis maakten. Nooit geweten dat je ‘groep’ en ‘individu’ tot zo’n geweldige ervaring kunt bundelen. Mede dankzij het meesterschap van Hannie en Theo. Het smaakt absoluut naar meer.

Gerda en Jan

Reis: Marokko Highlights  We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!

Bep en Helen

Reis: Centraal-Azie en Iran Een bijzondere reis, geen haar op ons hoofd om dit individueel (2 vrouwen) te doen. Onze vrienden begrepen pas na het volgen van Polarsteps en het zien van de foto’s waarom we deze reis maakten. We gingen de reis open in, verwachtte alles en niets…. Natuurlijk hadden we soms slechte wegen, waren de…

Hans en Marjan

Reis: Marokko Highlights  Prachtige reis, zoveel variatie in landschappen en zo terecht komen in een heel andere cultuur. We hebben ervan genoten!

Jaap en Marjan

We ontvingen bij de kennismakingsmiddag en mooi en heel informatief routeboek. Fijn om met maximaal 10 campers te reizen daardoor is het niet zo massaal en kun je met iedereen contact hebben. De reisbegeleiders waren er als we ze nodig hadden. Fijne mensen. Mooie bergroutes gereden en de excursie in Berat vonden we heel goed!

Anoniem

Deze reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. Goede excursies, geweldige landschappen en een gezellige groep! Op een enkele camping na waren ze in het algemeen goed. We hadden wel nog wat meer willen wandelen maar daar was de tijd te kort voor.

Wim en Corrie

Wat een prachtige landen, een super routeboek en fijne reisbegeleiding. Het rijden over de (soms slechte) wegen in Albanie en het bezoek aan Berat waren enkele hoogtepunten. En National Park Durmitor met z’n grandioze mooie en lange bergweg….echt de kers op de taart! Een minderpunt was een overnachting bij een sportcomplex.

Erik en Cora

Er was tijdens de reis voldoende vrijheid om individueel dingen te ondernemen. We hebben veel mooie routes door Albanie en Montenegro gereden. De excursies naar Kotor en Beirat waren ook echt de moeite waard. Bij Beirat hadden we een goede gids die zeer informatief vertelde. De reisbegeleiders vonden we pro-actief en meedenkend.

Kees en Ada

Het was een goed georganiseerde reis met veel bezienswaardigheden. Voor ons waren de hoogtepunten in deze reis Montenegro, Albanië en Skopje. De campings schoten soms wat te kort, maar dat wisten we van te voren en was daardoor niet erg.

Rianne

Ik kan geen onderscheid maken tussen de dingen die we hebben gezien en gedaan. Zou ze geen van allen willen missen. Er is zoveel te zien geweest dat ik niet eens alles heb kunnen bezoeken. Overnachtingsplaatsen? Ik stel weinig eisen, kan zelfs genieten van een simpele camping echter ook genieten van een camping met wat…

Hans en Marijke

Wij hebben genoten van de reis. Griekenland bleek mooier en vooral bergachtiger dan we verwachten. En ook… wat zijn er veel opgravingen. Niet allemaal even mooi, maar wel erg veel. Gelukkig hoef je ze niet allemaal te zien.

Henk en Wieke

Gezien de geschiedenis van Griekenland is het moeilijk de hoogtepunten te noemen, het waren er vele maar Delphi en het museum en de Meteora kloosters vonden we heel interessant. De reis is ons erg bevallen met ook voldoende rustdagen.

Hans en Marijke

Wij vonden de excursie naar Ushguli, Noratus en het landschap in Armenie het meest bijzondere aan deze reis (Turkije, Georgie, Armenie). Helaas waren de wegen in Armenie soms wel echt slecht maar daar kunnen jullie ook niks aan doen.

Bert

Dit was mijn eerste groepsreis met meerdere campers. Ik was sceptisch over de vrijheden en de groepsdynamiek. Dat is 100% meegevallen, ja zelfs zeer positief ervaren… Mijn hoogtepunten bestaan in belangrijke mate uit het contact met de lokale bevolking zoals het bezoek aan het Tatev klooster (Turkije, Georgie, Armenie reis) waar een bruiloft was en…

Nel en Jos

Proef Marokko reis: Prachtig land, mooie cultuur. Landschappen en routes, adembenemend mooi. Goed georganiseerd. Wegen van redelijke kwaliteit en mooie lengte van de dagetappes.

Nico en Riet

Voor ons is de meerwaarde van een georganiseerde reis volkomen duidelijk geworden. Bijvoorbeeld, als er een gezamenlijke maaltijd georganiseerd is, dan is dat op een prachtig dakterras in het centrum van de stad. Dat hadden we zelf nooit gevonden. Ander voorbeeld; het meer dan geweldige routeboek. Veel informatie over de streek waar je door rijdt, en adequaat advies over de alternatieve routes.  

Harpert en Elly

Voor ons waren de hoogtepunten van de Turkije, Georgië, Armenië reis het lege en weidse landschap, de bevolking van Armenië, de rondleiding in Jerevan en de opgravingen en het museum bij Hattusas. Een reis zonder moeten en veel mogen, een echt individuele groepsreis. We hebben genoten en jullie stijl van begeleiden is fantastisch. Nog vele…

Teun en Ine

Zeer tevreden over de reisbegeleiders: Rustig, maar altijd alles onder controle. Als een overnachtingsplek niet doorging, kwam er eigenlijk altijd wel een betere voor in de plek. Wat veel kloosters misschien maar Dzveli Shuamta en Akhali Shuamta waren absolute toppers! Bedankt voor alles!

Ria en Mees

De reis naar Centraal-Azië en Mongolië was echt fantastisch! Zoveel gezien mede door toedoen van de enthousiaste reisbegeleiders!

Susan en Arwin

Reizen met maximaal 10 campers was precies goed. Je had altijd wel iemand waar je het mee kon vinden. En wilde je je even wat afzijdig houden, dan kon dat ook prima.

Ton en Berny

Zonder de reisbegeleider hadden we nooit gezien wat we hadden “moeten” zien op IJsland. Een leek loopt zo voorbij aan al dat moois.

Met Tailor Made Expeditions maakt u avontuurlijke camperreizen

Creating stories!