KLANTEN AAN HET WOORD

Dirk en Barbera

Reis: IJsland  Een fantastische reis gehad! Echt een aanrader. We hebben bijna 5000 foto’s gemaakt, maar het is moeilijk vast te leggen op een foto hoe groots en prachtig IJsland is! Je valt van de ene in de andere verbazing. En na afloop ben je de wat mindere dagen (vanwege het weer) al snel vergeten. IJslanders zijn…

Leoni en Cees

Reis: Marokko Highlights Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang…

Henk en Wieke

Reis: Oost-Turkije  De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!

Henk en Ria

Reis: Marokko Highlights De reis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De natuur, onze medereizigers en de koningssteden hebben dit tot een bijzondere en mooie beleving gemaakt.

Han en Maritta

Reis: Oost-Turkije  Wij hebben een fantastische reis gehad, die wij niet snel zullen vergeten!

Anoniem

Reis: Oost-Turkije  Wat een geweldige reis! Het zien van de Ararat, de alternatieve wegen, het bezoek aan Sanliurfa en Harran. Ik vraag me af of er een reis is die deze kan evenaren….

Jan en Rosalie

Reis: Centraal-Azie en Iran  We vonden het een onvergetelijke reis. Veel waar voor je geld zoals de vele excursies. We hadden graag langer gebleven in Kirgizië (in het algemeen) en in Shiraz en Isfahan in Iran.

Bas en Joke

Reis: Marokko Highlights  Een leuke reis, waarbij de kapper op de camping in Tafraoute 🙂 en het kreeft eten op het strand in Moulay Bousselham wel bij de bijzondere ervaringen behoren! De geweldig gezellige groep heeft de reis een extra tintje gegeven!

Bouwe en Pia

Reis: Centraal-Azië & Iran  We zijn al diverse keren met TME op reis geweest! De reis naar Centraal-Azië zouden we best nog een keer willen maken!

Marja en Bert

Reis: Proef Marokko Zomaar een dagje uit de Proef Marokko reis … Het is 23 oktober 2018. We zijn in Marrakesh. Vandaag een vrij programma. Er zijn meerdere dingen om te doen. Zonder enig gevoel van groepsdruk maakt iedereen een keuze. Sommigen vinden het wel lekker om op de camping te blijven. Anderen gaan in…

Gerda en Jan

Reis: Marokko Highlights  We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!

Bep en Helen

Reis: Centraal-Azie en Iran Een bijzondere reis, geen haar op ons hoofd om dit individueel (2 vrouwen) te doen. Onze vrienden begrepen pas na het volgen van Polarsteps en het zien van de foto’s waarom we deze reis maakten. We gingen de reis open in, verwachtte alles en niets…. Natuurlijk hadden we soms slechte wegen, waren de…

Hans en Marjan

Reis: Marokko Highlights  Prachtige reis, zoveel variatie in landschappen en zo terecht komen in een heel andere cultuur. We hebben ervan genoten!

Jaap en Marjan

We ontvingen bij de kennismakingsmiddag en mooi en heel informatief routeboek. Fijn om met maximaal 10 campers te reizen daardoor is het niet zo massaal en kun je met iedereen contact hebben. De reisbegeleiders waren er als we ze nodig hadden. Fijne mensen. Mooie bergroutes gereden en de excursie in Berat vonden we heel goed!

Anoniem

Deze reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. Goede excursies, geweldige landschappen en een gezellige groep! Op een enkele camping na waren ze in het algemeen goed. We hadden wel nog wat meer willen wandelen maar daar was de tijd te kort voor.

Wim en Corrie

Wat een prachtige landen, een super routeboek en fijne reisbegeleiding. Het rijden over de (soms slechte) wegen in Albanie en het bezoek aan Berat waren enkele hoogtepunten. En National Park Durmitor met z’n grandioze mooie en lange bergweg….echt de kers op de taart! Een minderpunt was een overnachting bij een sportcomplex.

Erik en Cora

Er was tijdens de reis voldoende vrijheid om individueel dingen te ondernemen. We hebben veel mooie routes door Albanie en Montenegro gereden. De excursies naar Kotor en Beirat waren ook echt de moeite waard. Bij Beirat hadden we een goede gids die zeer informatief vertelde. De reisbegeleiders vonden we pro-actief en meedenkend.

Kees en Ada

Het was een goed georganiseerde reis met veel bezienswaardigheden. Voor ons waren de hoogtepunten in deze reis Montenegro, Albanië en Skopje. De campings schoten soms wat te kort, maar dat wisten we van te voren en was daardoor niet erg.

Rianne

Ik kan geen onderscheid maken tussen de dingen die we hebben gezien en gedaan. Zou ze geen van allen willen missen. Er is zoveel te zien geweest dat ik niet eens alles heb kunnen bezoeken. Overnachtingsplaatsen? Ik stel weinig eisen, kan zelfs genieten van een simpele camping echter ook genieten van een camping met wat…

Hans en Marijke

Wij hebben genoten van de reis. Griekenland bleek mooier en vooral bergachtiger dan we verwachten. En ook… wat zijn er veel opgravingen. Niet allemaal even mooi, maar wel erg veel. Gelukkig hoef je ze niet allemaal te zien.

Henk en Wieke

Gezien de geschiedenis van Griekenland is het moeilijk de hoogtepunten te noemen, het waren er vele maar Delphi en het museum en de Meteora kloosters vonden we heel interessant. De reis is ons erg bevallen met ook voldoende rustdagen.

Hans en Marijke

Wij vonden de excursie naar Ushguli, Noratus en het landschap in Armenie het meest bijzondere aan deze reis (Turkije, Georgie, Armenie). Helaas waren de wegen in Armenie soms wel echt slecht maar daar kunnen jullie ook niks aan doen.

Bert

Dit was mijn eerste groepsreis met meerdere campers. Ik was sceptisch over de vrijheden en de groepsdynamiek. Dat is 100% meegevallen, ja zelfs zeer positief ervaren… Mijn hoogtepunten bestaan in belangrijke mate uit het contact met de lokale bevolking zoals het bezoek aan het Tatev klooster (Turkije, Georgie, Armenie reis) waar een bruiloft was en…

Nel en Jos

Proef Marokko reis: Prachtig land, mooie cultuur. Landschappen en routes, adembenemend mooi. Goed georganiseerd. Wegen van redelijke kwaliteit en mooie lengte van de dagetappes.

Nico en Riet

Voor ons is de meerwaarde van een georganiseerde reis volkomen duidelijk geworden. Bijvoorbeeld, als er een gezamenlijke maaltijd georganiseerd is, dan is dat op een prachtig dakterras in het centrum van de stad. Dat hadden we zelf nooit gevonden. We hebben dat meermaals mogen ervaren. Ander voorbeeld; het meer dan geweldige routeboek. Veel informatie over…

Harpert en Elly

Voor ons waren de hoogtepunten van de Turkije, Georgië, Armenië reis het lege en weidse landschap, de bevolking van Armenië, de rondleiding in Jerevan en de opgravingen en het museum bij Hattusas. Een reis zonder moeten en veel mogen, een echt individuele groepsreis. We hebben genoten en jullie stijl van begeleiden is fantastisch. Nog vele…

Teun en Ine

Zeer tevreden over de reisbegeleiders: Rustig, maar altijd alles onder controle. Als een overnachtingsplek niet doorging, kwam er eigenlijk altijd wel een betere voor in de plek. Wat veel kloosters misschien maar Dzveli Shuamta en Akhali Shuamta waren absolute toppers! Bedankt voor alles!

Ria en Mees

De reis naar Centraal-Azië en Mongolië was echt fantastisch! Zoveel gezien mede door toedoen van de enthousiaste reisbegeleiders!

Susan en Arwin

Reizen met maximaal 10 campers was precies goed. Je had altijd wel iemand waar je het mee kon vinden. En wilde je je even wat afzijdig houden, dan kon dat ook prima.

Ton en Berny

Zonder de reisbegeleider hadden we nooit gezien wat we hadden “moeten” zien op IJsland. Een leek loopt zo voorbij aan al dat moois.

Met Tailor Made Expeditions maakt u avontuurlijke camperreizen

Creating stories!