Zwaaiende kinderen, behulpzame mensen, heerlijk eten, adembenemende landschappen en stadjes waar we onze ogen uitkeken. Dat is Marokko! TME heeft ons naar de leukste plekken gebracht, soms ook “off the beaten track”. Het is een onvergetelijke reis geworden. Caroline hartstikke bedankt voor je goede zorgen!

Ton en Karin

TME is een kleinschalige organisatie die een reis samenstellen buiten de gebaande paden om. Onze (5e) reis is, zoals we gewend zijn, ontspannen verlopen; niets moet maar (bijna) alles kan. De reisleiders anticiperen goed op onverwachte situaties. TME schenkt een deel van de reissom aan specifieke doelen wat ons erg aanspreekt.

Hans en Mies

Reis: Marokko Highlights
Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang op dromedaris in Merzouga maakten het een fantastische reis!

Leoni en Cees

Reis: Marokko Highlights
De reis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De natuur, onze medereizigers en de koningssteden hebben dit tot een bijzondere en mooie beleving gemaakt.

Henk en Ria

Reis: Marokko Highlights 
Een leuke reis, waarbij de kapper op de camping in Tafraoute 🙂 en het kreeft eten op het strand in Moulay Bousselham wel bij de bijzondere ervaringen behoren! De geweldig gezellige groep heeft de reis een extra tintje gegeven!

Bas en Joke

Reis: Marokko Highlights 
We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!

Gerda en Jan

Reis: Marokko Highlights 
Prachtige reis, zoveel variatie in landschappen en zo terecht komen in een heel andere cultuur. We hebben ervan genoten!

Hans en Marjan