Reis: IJsland 
Een fantastische reis gehad! Echt een aanrader. We hebben bijna 5000 foto’s gemaakt, maar het is moeilijk vast te leggen op een foto hoe groots en prachtig IJsland is! Je valt van de ene in de andere verbazing. En na afloop ben je de wat mindere dagen (vanwege het weer) al snel vergeten. IJslanders zijn bijzonder aardige mensen en zeer beleefd, daar kunnen wij nog wat van leren. Je moet dit land echt gezien hebben! Ook de Faeröer eilanden zijn de moeite waard, dit is IJsland in miniatuur vorm!

Dirk en Barbera

Wij hebben genoten van de reis. Griekenland bleek mooier en vooral bergachtiger dan we verwachten. En ook… wat zijn er veel opgravingen. Niet allemaal even mooi, maar wel erg veel. Gelukkig hoef je ze niet allemaal te zien.

Hans en Marijke

Dit was mijn eerste groepsreis met meerdere campers. Ik was sceptisch over de vrijheden en de groepsdynamiek. Dat is 100% meegevallen, ja zelfs zeer positief ervaren…

Mijn hoogtepunten bestaan in belangrijke mate uit het contact met de lokale bevolking zoals het bezoek aan het Tatev klooster (Turkije, Georgie, Armenie reis) waar een bruiloft was en wij uitleg kregen van de gasten die niet mee de kerk in konden omdat er zoveel mensen waren.

Bert

Proef Marokko reis: Prachtig land, mooie cultuur. Landschappen en routes, adembenemend mooi. Goed georganiseerd. Wegen van redelijke kwaliteit en mooie lengte van de dagetappes.

Nel en Jos

Voor ons is de meerwaarde van een georganiseerde reis volkomen duidelijk geworden. Bijvoorbeeld, als er een gezamenlijke maaltijd georganiseerd is, dan is dat op een prachtig dakterras in het centrum van de stad. Dat hadden we zelf nooit gevonden. We hebben dat meermaals mogen ervaren. Ander voorbeeld; het meer dan geweldige routeboek. Veel informatie over de streek waar je door rijdt, en adequaat advies over de alternatieve routes  Derde voorbeeld; de campings zijn geselecteerd, besproken en betaald. Gevolg is dat de campings vertrouwd zijn, je niet hoeft te zoeken, en je nooit hoeft te wachten bij het aankomen of vertrekken.

Nico en Riet

Voor ons waren de hoogtepunten van de Turkije, Georgië, Armenië reis het lege en weidse landschap, de bevolking van Armenië, de rondleiding in Jerevan en de opgravingen en het museum bij Hattusas. Een reis zonder moeten en veel mogen, een echt individuele groepsreis. We hebben genoten en jullie stijl van begeleiden is fantastisch. Nog vele mooie reizen in de toekomst.

Harpert en Elly

De reis naar Centraal-Azië en Mongolië was echt fantastisch! Zoveel gezien mede door toedoen van de enthousiaste reisbegeleiders!

Ria en Mees

Reizen met maximaal 10 campers was precies goed. Je had altijd wel iemand waar je het mee kon vinden. En wilde je je even wat afzijdig houden, dan kon dat ook prima.

Susan en Arwin

Zonder de reisbegeleider hadden we nooit gezien wat we hadden “moeten” zien op IJsland. Een leek loopt zo voorbij aan al dat moois.

Ton en Berny