Marokko: Geweldige reis, geweldige reisbegeleiding, geweldig genoten, geweldig bedankt!!

Pieter en Anne

Wat hebben wij genoten van onze eerste groepscamperreis! Het programma was fantastisch, elke dag super genoten en veel afwisseling. En wat fijn om met zo’n klein groepje te reizen. Ook was er voldoende tijd en vrijheid om je eigen plan te trekken. Marokko heeft ons verrast met prachtige natuur en cultuur.

Co en Mieke

In 1e instantie koos ik voor een groepsreis naar Marokko omdat ik alleen reis, maar onderweg bleek dat er nog veel meer voordelen zijn. Het is relaxt reizen als alles al voor je geregeld is. De excursies zijn van grote meerwaarde. Dat doe je niet in je eentje! Tot slot vond ik het prettig dat het een kleine groep was.

Yvonne

Proef Marokko: Fantastische reis, bijzonder goed voorbereid en alles geregeld voor ons. Voor ons de 1e keer met een groep is zeer goed bevallen, vooral omdat de groep klein was. Geen groepsdruk, leuke excursies en goeden balans tussen “doen” en ontspannen. De reisbegeleider heeft het geheel zeer goed begeleid en is duidelijk “in control”, zonder daarbij op de voorgrond te zijn. TME is voor ons een absolute aanrader!

Carla en Aad

Zwaaiende kinderen, behulpzame mensen, heerlijk eten, adembenemende landschappen en stadjes waar we onze ogen uitkeken. Dat is Marokko! TME heeft ons naar de leukste plekken gebracht, soms ook “off the beaten track”. Het is een onvergetelijke reis geworden. Caroline hartstikke bedankt voor je goede zorgen!

Ton en Karin

TME is een kleinschalige organisatie die een reis samenstellen buiten de gebaande paden om. Onze (5e) reis is, zoals we gewend zijn, ontspannen verlopen; niets moet maar (bijna) alles kan. De reisleiders anticiperen goed op onverwachte situaties. TME schenkt een deel van de reissom aan specifieke doelen wat ons erg aanspreekt.

Hans en Mies

Proef Marokko reis: T van Tajine: het voedsel wordt langzaam klaar gestoomd in eigen kookvocht. A van Assistentie: in één woord voortreffelijk. Ze staat altijd klaar met raad en daad. J van 4wd jeeps: Die ons brachten door de rode zandduinen van Erg-Chebbi. I van Informatie: over de route van de dag goed aangegeven in kleuren. N van Navigatie: over de tolweg of onverharde weg. Het is heel handig deze te volgen. E de laatste letter van TME: Een geweldig fijn reisbureau voor avontuurlijk camperreizen!

Hein en Ada

Caroline dank je wel voor je goede zorgen tijdens deze Marokko reis. Wij vonden het erg gezellig en fijn dat het een kleine groep is. De fantastische routes door de bergen en kloven die we zelf reden. We konden erop vertrouwen dat de wegen geschikt waren voor onze camper. De afwisseling van steden en natuur was prima. Voor ons een onvergetelijke reis!

Han en Wilma

Letterlijk en figuurlijk Proef Marokko! Overdag individueel op pad maar als je medereizigers onderweg tegenkwam werd er gezamenlijk koffie gedronken. ’s avonds op de camping werden de ervaringen van de dag met elkaar uitgewisseld. We hebben mooie routes gereden en de georganiseerde excursies waren goed verzorgt met vaak een lunch erbij. De facultatieve kookworkshop en de 4×4 excursie naar de woestijn waren erg leuk. Al met al was deze reis een hele mooie ervaring. Dank je wel Caroline voor de professionele begeleiding.

Gerard en Hilly

Marokko is heel verrassend! Erg kleurrijk wat kleding en tapijten betreft. Behulpzame vriendelijke mensen. Ze hebben nog veel te doen om hun land schoon te houden. Goed georganiseerde reis, veel excursies. Echt de moeite waard en een aanrader!

Teun en Hein