Reis: IJsland 
Een fantastische reis gehad! Echt een aanrader. We hebben bijna 5000 foto’s gemaakt, maar het is moeilijk vast te leggen op een foto hoe groots en prachtig IJsland is! Je valt van de ene in de andere verbazing. En na afloop ben je de wat mindere dagen (vanwege het weer) al snel vergeten. IJslanders zijn bijzonder aardige mensen en zeer beleefd, daar kunnen wij nog wat van leren. Je moet dit land echt gezien hebben! Ook de Faeröer eilanden zijn de moeite waard, dit is IJsland in miniatuur vorm!

Dirk en Barbera

Reis: Marokko Highlights
Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang op dromedaris in Merzouga maakten het een fantastische reis!

Leoni en Cees

Reis: Oost-Turkije 
De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!

Henk en Wieke

Reis: Marokko Highlights
De reis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De natuur, onze medereizigers en de koningssteden hebben dit tot een bijzondere en mooie beleving gemaakt.

Henk en Ria

Reis: Oost-Turkije 
Wij hebben een fantastische reis gehad, die wij niet snel zullen vergeten!

Han en Maritta

Reis: Oost-Turkije 
Wat een geweldige reis! Het zien van de Ararat, de alternatieve wegen, het bezoek aan Sanliurfa en Harran. Ik vraag me af of er een reis is die deze kan evenaren….

Anoniem

Reis: Centraal-Azie en Iran 
We vonden het een onvergetelijke reis. Veel waar voor je geld zoals de vele excursies. We hadden graag langer gebleven in Kirgizië (in het algemeen) en in Shiraz en Isfahan in Iran.

Jan en Rosalie

Reis: Marokko Highlights 
Een leuke reis, waarbij de kapper op de camping in Tafraoute 🙂 en het kreeft eten op het strand in Moulay Bousselham wel bij de bijzondere ervaringen behoren! De geweldig gezellige groep heeft de reis een extra tintje gegeven!

Bas en Joke

Reis: Centraal-Azië & Iran 
We zijn al diverse keren met TME op reis geweest! De reis naar Centraal-Azië zouden we best nog een keer willen maken!

Bouwe en Pia

Reis: Proef Marokko

Zomaar een dagje uit de Proef Marokko reis …

Het is 23 oktober 2018. We zijn in Marrakesh. Vandaag een vrij programma.

Er zijn meerdere dingen om te doen. Zonder enig gevoel van groepsdruk maakt iedereen een keuze. Sommigen vinden het wel lekker om op de camping te blijven. Anderen gaan in de stad wandelen. Wij willen een kookworkshop doen. Een Marokkaanse tajine maken. Ik proef Marokko al.

 Theo en Hannie gaan mee. Gezellig doen we met z’n vieren en onze kok Naima eerst de inkopen in de oude binnenstad.

Een ervaring op zich. Daarna op het dakterras van een schitterende kasba 4 soorten tajines maken.

Onze gastheer heeft zelfs voor een heerlijke rosé gezorgd. We praten over Marokko en het familieleven en genieten van het eten. De zon schijnt bescheiden mee.

Was de eerste keer dat we met TME een individuele groepsreis maakten. Nooit geweten dat je ‘groep’ en ‘individu’ tot zo’n geweldige ervaring kunt bundelen. Mede dankzij het meesterschap van Hannie en Theo. Het smaakt absoluut naar meer.

Marja en Bert