CAMPERVERZEKERING VERRE REIZEN

 

REIS-INSPIRATIE-DAG | 23 november 2019

Als u op reis gaat is het verstandig om goed verzekert op reis te gaan. Daar zijn we het allemaal over eens. Wilt u met ons en met uw eigen camper graag naar wat minder gangbare bestemmingen reizen dan kan de camperverzekering nog wel eens een probleem zijn.

Tot op heden staan op de groene kaart niet altijd alle bestemmingen die wij aandoen. We denken dan aan onze reizen door Centraal-Azië, Mongolië, Iran, Georgië en Armenië. Omdat wij ook graag willen dat u zo goed mogelijk verzekert reist zoeken wij altijd naar mogelijkheden. Afhankelijk van bij wie u verzekert bent behoort Georgie soms wel tot de landen

Aan de grenzen van de meeste landen die niet op de groene kaart staan kopen we (verplicht) aan de grens een lokale WA verzekering. De gedekte bedragen zijn gerelateerd aan het land waar we doorheen reizen en die bedragen zijn in onze ogen erg laag. Een cascoverzekering is sowieso vaak niet mogelijk.

Via de firma Alessi zijn er voor “onze” bestemmingen geen verzekeringen meer te regelen. Soms biedt Ingosur nog mogelijkheden maar ook die zijn beperkt.

Dit jaar hebben wij voor diverse bestemmingen (zoals Armenië en Iran) in het land zelf een WA soms zelfs casco verzekering voor onze klanten kunnen afsluiten.

Wij hopen dit voor de reizen van komend jaar ook te kunnen doen. U zult begrijpen dat wij het niet kunnen garanderen maar dat wij ons uiterste best doen om het voor u te regelen.

Het zijn keuzes die u moet maken. Wilt u een dergelijke bestemming bereizen met uw eigen camper dan behoort daar ook een mate van risico bij. U beslist of u dat risico wel of niet wilt nemen.

Heeft u interesse in een reis van ons naar een bestemming die niet op de groene kaart staat en u twijfelt over deelname vanwege de verzekering? Neem nog eens contact met ons op of kom naar onze reis-inspiratiedag voor meer informatie.

 

Deze kwestie speelt op de volgende reizen:

  • Mongolie en Centraal-Azie
  • Iran en Centraal-Azie
  • Turkije, Georgie en Armenie
  • Georgie, Armenie en Iran

CAMPERVERZEKERD?

Lekker actief bezig zijn!

BOEK DEZE REIS