FINANCIËLE ZEKERHEDEN – TME

Wij zijn aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds en de VVKR. Dit geeft je de financiële zekerheid dat wij een vertrouwde partij zijn om je reis bij te boeken. Wel zo prettig om te weten toch?

 

LIDMAATSCHAP SGR Logo SGR lidmaatschap TME

 

SGR staat voor “Stichting Garantiefonds Reisgelden”.

Tailor Made Expeditions is een handelsnaam van Condor Travels B.V. (KvK. nr: 76556735) en daarmee aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

 


LIDMAATSCHAP CALAMITEITENFONDS Logo calamiteitenfonds lidmaatschap TME

 

Tailor Made Expeditions is een handelsnaam van Condor Travels B.V. (KvK. nr: 76556735) en daarmee aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Hierbij de link naar de garantieregeling van het Calamiteitenfonds

 

LIDMAATSCHAP VVKRLogo VvKR klein

 

De Vvkr staat voor:

  • Kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen
  • Persoonlijke benadering
  • Authentieke accommodaties op unieke locaties
  • Reizen op individuele basis of in kleine groepen
  • Ca. 400 reisspecialisten met veel betrokkenheid en expertise

De leden van de VvKR zijn verplicht aangesloten bij een garantiefonds en hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Tailor Made Expeditions is een handelsnaam van Condor Travels B.V. (KvK. nr: 76556735) en daarmee aangesloten bij de VvKR. U kunt daarom met een gerust gevoel boeken bij ons.