Met een individuele groepsreis mee, hoe werkt dat?

Met een individuele groepsreis mee hoe werkt dat?
overnachtingsplek in Mongolie

30 OKTOBER 2020

U wilt misschien wel eens mee met een individuele groepsreis maar u heeft geen idee hoe dat werkt? Wel, wij reizen in kleine groepjes van maximaal 10 campers. Deze kleine groepjes maken ons heel flexibel en het is bovendien ook erg prettig op overnachtingsplaatsen en tijdens excursies. Het is allemaal niet zo massaal. Onze klanten ervaren onze reizen daarom ook niet als een groepsreis.

 

INDIVIDUELE GROEPSREIS: VRIJHEID & FLEXIBILITEIT
Reizigers die met de individuele camperreizen van Tailor Made Expeditions op pad gaan zijn zelfstandig, met een avontuurlijke inslag. Ze hebben tevens een flexibele en positieve instelling, want niet alles zal tijdens de reis volgens plan verlopen. Dat is ook onderdeel en de charme van onze avontuurlijke camperreizen!

U bepaalt uw eigen reistempo en rijdt individueel naar de volgende overnachtingsplaats. Hoe laat u ’s morgens vertrekt en hoe laat u ’s avonds weer arriveert en waar u onderweg stopt: het is geheel aan u! Zo kunt u een geheel eigen invulling geven aan de reis die uw met ons maakt. Er wordt niet in colonne gereden, tenzij de autoriteiten ons dat verplichten. Gelukkig is dat maar heel zelden het geval. U krijgt van ons een gedetailleerd routeboek met daarin een beschrijving per dag met de aanbevolen route en de overnachtingsplekken staan met GPS coördinaten aangegeven.

Tijdens de reis regelen wij een aantal excursies en maaltijden. De andere dagen vult u in zoals u dat zelf graag wenst. U kunt ervoor kiezen om op eigen houtje een avondwandeling te maken, maar u kunt ook de gezelligheid van uw medereizigers opzoeken en samen uw belevenissen van die dag te delen. Het kan namelijk ook heel gezellig zijn met elkaar!

 

GAAT U MET ONS MEE?
Bij onze manier van reizen staat vrijheid en flexibiliteit centraal. U ontdekt bijzondere bestemmingen in een klein reisgezelschap en beschikt over de mogelijkheden om uw eigen plan te trekken. Zo kunt u individueel eropuit gaan, maar ook in het gezelschap van medereizigers heerlijk nagenieten van een mooie reisdag.

Met Tailor Made Expeditions maakt u avontuurlijke camperreizen

Een mooie en onvergetelijke ervaring!