Dit was mijn eerste groepsreis met meerdere campers. Ik was sceptisch over de vrijheden en de groepsdynamiek. Dat is 100% meegevallen, ja zelfs zeer positief ervaren…

Mijn hoogtepunten bestaan in belangrijke mate uit het contact met de lokale bevolking zoals het bezoek aan het Tatev klooster (Turkije, Georgie, Armenie reis) waar een bruiloft was en wij uitleg kregen van de gasten die niet mee de kerk in konden omdat er zoveel mensen waren.

Bert

Voor ons is de meerwaarde van een georganiseerde reis volkomen duidelijk geworden. Bijvoorbeeld, als er een gezamenlijke maaltijd georganiseerd is, dan is dat op een prachtig dakterras in het centrum van de stad. Dat hadden we zelf nooit gevonden. Ander voorbeeld; het meer dan geweldige routeboek. Veel informatie over de streek waar je door rijdt, en adequaat advies over de alternatieve routes.  

Nico en Riet

Reizen met maximaal 10 campers was precies goed. Je had altijd wel iemand waar je het mee kon vinden. En wilde je je even wat afzijdig houden, dan kon dat ook prima.

Susan en Arwin