Wij vonden de excursie naar Ushguli, Noratus en het landschap in Armenie het meest bijzondere aan deze reis (Turkije, Georgie, Armenie). Helaas waren de wegen in Armenie soms wel echt slecht maar daar kunnen jullie ook niks aan doen.

Hans en Marijke

Dit was mijn eerste groepsreis met meerdere campers. Ik was sceptisch over de vrijheden en de groepsdynamiek. Dat is 100% meegevallen, ja zelfs zeer positief ervaren…

Mijn hoogtepunten bestaan in belangrijke mate uit het contact met de lokale bevolking zoals het bezoek aan het Tatev klooster (Turkije, Georgie, Armenie reis) waar een bruiloft was en wij uitleg kregen van de gasten die niet mee de kerk in konden omdat er zoveel mensen waren.

Bert

Voor ons waren de hoogtepunten van de Turkije, Georgië, Armenië reis het lege en weidse landschap, de bevolking van Armenië, de rondleiding in Jerevan en de opgravingen en het museum bij Hattusas. Een reis zonder moeten en veel mogen, een echt individuele groepsreis. We hebben genoten en jullie stijl van begeleiden is fantastisch. Nog vele mooie reizen in de toekomst.

Harpert en Elly

Zeer tevreden over de reisbegeleiders: Rustig, maar altijd alles onder controle. Als een overnachtingsplek niet doorging, kwam er eigenlijk altijd wel een betere voor in de plek. Wat veel kloosters misschien maar Dzveli Shuamta en Akhali Shuamta waren absolute toppers! Bedankt voor alles!

Teun en Ine