We ontvingen bij de kennismakingsmiddag en mooi en heel informatief routeboek. Fijn om met maximaal 10 campers te reizen daardoor is het niet zo massaal en kun je met iedereen contact hebben. De reisbegeleiders waren er als we ze nodig hadden. Fijne mensen. Mooie bergroutes gereden en de excursie in Berat vonden we heel goed!

Jaap en Marjan

Deze reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. Goede excursies, geweldige landschappen en een gezellige groep! Op een enkele camping na waren ze in het algemeen goed. We hadden wel nog wat meer willen wandelen maar daar was de tijd te kort voor.

Anoniem

Wat een prachtige landen, een super routeboek en fijne reisbegeleiding. Het rijden over de (soms slechte) wegen in Albanie en het bezoek aan Berat waren enkele hoogtepunten. En National Park Durmitor met z’n grandioze mooie en lange bergweg….echt de kers op de taart! Een minderpunt was een overnachting bij een sportcomplex.

Wim en Corrie

Er was tijdens de reis voldoende vrijheid om individueel dingen te ondernemen. We hebben veel mooie routes door Albanie en Montenegro gereden. De excursies naar Kotor en Beirat waren ook echt de moeite waard. Bij Beirat hadden we een goede gids die zeer informatief vertelde. De reisbegeleiders vonden we pro-actief en meedenkend.

Erik en Cora

Het was een goed georganiseerde reis met veel bezienswaardigheden. Voor ons waren de hoogtepunten in deze reis Montenegro, Albanië en Skopje. De campings schoten soms wat te kort, maar dat wisten we van te voren en was daardoor niet erg.

Kees en Ada