CORONA VIRUS

Beste reizigers,

Voor u als reizigers en voor ons als reisorganisatie is er binnen heel korte tijd een volstrekt onwerkelijke situatie ontstaan. Niemand heeft dit eerder meegemaakt.

Op dit moment is de wereld zo goed als “lock down”. Wij hebben diverse van onze klanten van ons moederbedrijf Condor Travels teruggehaald vanuit Zuid-Amerika of niet weg laten gaan en onze Marokko deelnemers waren al wel onderweg naar de start camping maar omdat de ferry’s al niet meer voeren zijn die reizen door overmacht niet van start gegaan. Misschien wel een geluk bij een ongeluk.

Als u een reis bij ons geboekt heeft dan heeft u inmiddels van ons bericht daar over gekregen.
Sommige van onze reizen hopen we later dit jaar uit te kunnen voeren en over reizen die pas in het vroege najaar van start gaan of later kunnen we nu nog weinig concreets zeggen.

In deze onwerkelijke en onduidelijke tijden is het niet gemakkelijk om beslissingen te nemen t.a.v. de reizen die we organiseren. Het is duidelijk dat reizen nu niet aan de orde is maar hoe zal dat over bijvoorbeeld 2 maanden zijn? Niemand die het weet. Hopen doen we natuurlijk allemaal dat het virus relatief snel ingedamd kan worden.

Wij hebben op 13 mei nog een reis-inspiratie-dag staan. Nu is het heel onzeker of die door kan gaan. We houden de datum gereserveerd staan omdat het mogelijk ook een dag kan zijn om, als dat weer kan, nog even samen te komen. We bekijken eind april wat mogelijk en realistisch is.

Daarnaast blijven we ondanks alles toch vooruitkijken. We hebben ideeën over nieuwe reizen en proberen die verder uit te werken. De resultaten hiervan ziet u in de komende maanden op onze website.

Wij wensen u allen veel sterkte toe in deze vreemde tijden en hopen natuurlijk weer van u te horen als we weer ons gewone leven op kunnen pakken.

vriendelijke groet,

TME Team