CORONA VIRUS

Beste reizigers,

Voor u als reizigers en voor ons als reisorganisatie is dit een bijzonder jaar. Alles wat eerst volkomen normaal was is dat nu niet meer en het reizen is behoorlijk tot stilstand gekomen. Er is binnen eenkorte tijd een volstrekt onwerkelijke situatie ontstaan. Niemand heeft dit eerder meegemaakt.

De situatie in de wereld en ook in Europa veranderd nog met grote regelmaat. Eigenlijk weten we niet zo goed meer waar we aan toe zijn .

Alle reizen voor de 2020 zijn komen te vervallen. De meeste van deze reizen hopen we volgend jaar uit te kunnen voeren.

In deze onwerkelijke en onduidelijke tijden is het niet gemakkelijk om beslissingen te nemen t.a.v. de reizen die we organiseren. Het is duidelijk dat reizen nu nog steeds niet aan de orde is maar hoe zal dat over bijvoorbeeld 2 maanden zijn? Niemand die het weet. Hopen doen we natuurlijk allemaal dat het virus snel ingedamd kan worden.

Wij hebben op 28 november onze reis-inspiratie-dag staan. Wij zullen u in oktober laten weten hoe wij deze zullen gaan organiseren. Aan ons zal het niet liggen om deze toch doorgang te laten vinden. We hopen u daar dan ook te mogen begroeten zodat het nog meer dan anders niet alleen een informatieve dag wordt maar ook een van weerzien met elkaar!

Daarnaast blijven we ondanks alles toch vooruitkijken. We hebben ideeën over nieuwe reizen en zij bezig die verder uit te werken. De resultaten hiervan ziet u in de komende maanden op onze website.

Wij wensen u allen veel sterkte toe in deze vreemde tijden en hopen natuurlijk weer van u te horen als we weer ons gewone leven op kunnen pakken.

Met vriendelijke groet,

Het TME Team